RETURN OF THE SUPERIOR

All about Kim Kibum’s new drama – A deep-rooted tree

CAST

Han Seok-Kyu 한석규 As King Sejong (세종대왕)

Jang Hyeok 장혁 As Kang Chae-yoon (강채윤)

Sin Se-kyeong 신세경 As So-i (소이)

Jo Jin-woong 조진웅 As Moo-hyool (무휼)

Yoon Je-moon 윤제문 As Baek-jeong (백정)

Song Joong-ki 송중기 As Young Sejong

Kim Ki-Bum (김기범) as  Park Paeng-nyeon (박팽년)


‘Deep Rooted Tree’ is based on an original historical fiction novel of the same title. The novel revolves around a mysterious story and when the book was released back in 2006, it was considered to be Korea’s ‘Da Vinci’s Code‘.

뿌리깊은 나무 is historical thriller based on Chosun dynasty era, when the royal scholars of King was murdered just 7 days before being announced as new Korean character to public.
Jang Hyuk takes the lead role as detective Kang Chayoon who investigates homicide.

Plot
A series of murder occurred during the reign of King Sejong. As Chae Yun who is investigating these cases gets closer to the root of the truth, he finds himself emboiled in a massive conspiracy behind the serial killings which involves a group of genius who are willing to risked their lives towards their cause/goals and secret powers who will interfere with the course of his investigations

Screenplay by Kim Yeong-hyeon (김영현), Park Sang-yeon (박상연)

Kim Young Hyun and Park Sang Yeon, who formerly wrote for ‘Daejanggeum (Jewel In The Palace)‘ and ‘Queen Seondeok‘ (The Great Queen SeonDeok) , will be writing for the drama.

(Airing dates : September 28, 2011 – Tentative)

There are infos that Kibum will start to shoot his new drama “A deep-rooted Tree” nextweek. He already done the reading. And practiced writing with calligraphy like he tweeted:

On the right he write his name "Kim Kibum" in chinesse

On the right he write his name “Kim Kibum” in chinesse

~~~O~~~

Việt trans

‘Deep Rooted Tree’ dựa trên 1 cuốn tiều thuyết lịch sử cùng tên. Cuốn tiểu thuyết xoay quanh một câu chuyện bí ẩn và khi cuốn sách được phát hành trong năm 2006, nó được coi là ‘Da Vinci Code” của Hàn Quốc.

‘Deep Rooted Tree’ là phim lịch sử kinh dị dựa vào thời đại Chosun triều đại, trong khi các học giả hoàng gia của vua đã bị ám sát chỉ trong 7 ngày trước khi được công bố là nhân vật Hàn Quốc mới cho công chúng. Jang Hyuk sẽ đóng vai trò chính là thám tử Kang Chayoon người điều tra vụ giết người.

Plot

Một loạt các vụ giết người xảy ra dưới thời trị vì của vua Sejong. Như Chae Yun, người đang điều tra những trường hợp này đã tiến dần đến sự thật. Anh thấy mình bị xáo trộn trong một âm mưu to lớn đằng sau các vụ giết người nối tiếp nhau trong đó bao gồm một nhóm các thiên tài, những người sẵn sàng liều mạng đối với mục tiêu và những sức mạnh bí ẩn, những người sẽ gây trở ngại cho quá trình nghiên cứu của anh.

 Kịch bản được viết bởi Kim Yeong-hyeon, Park Sang-yeon.

 Kim Young Hyun and Park Sang Yeon, trước đây đã từng viết kịch bản cho ‘Daejanggeum (Jewel In The Palace)‘ và ‘Queen Seondeok‘ (The Great Queen SeonDeok) sẽ tiếp tục viết cho bộ phim này.

(ngày dự kiến lên sóng: 28/9/11)

 Có thông tin Kibum sẽ bắt đầu quay bộ phim mới của mình “Deep Rooted Tree” vào tuần tới. Anh đã thực hiện việc đọc sách và viết thư pháp như anh đã tweet.

 

TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDITS! DO NOT HOTLINK!

Credits: AsianMediaWiki, ohmynews.com

Via: jacideeblack@Wordpress

Vietnamese translate : Snow@BCwithSJ13

Re-uploaded and posted: Channie@BCwithSJ13

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s