RETURN OF THE SUPERIOR

[ENGTRANS & VIETTRANS] Something you must know about Leeteuk [read this if you want]

Engtrans:

I saw this post on weibo about teuk and thought that its something that every fan should know about. You might already know this or you might not so if you don’t, it’ll be good to know^^

After watching 5000 questions(the variety show), the doctor said that teuk had some sort of trauma when he was younger. At that time, the camera was filming Heechul and Heechul was shocked and he said that the members don’t even know about it and that only teuk himself knows. I felt that this trauma is really something that teuk himself really doesn’t want to mention, if not, the members probably knows about it.

Teuk literally doesn’t mention his family(other than his grandma). Its only after his Mum opened a coffee shop that we got to know stuff about his mum. Its only after his sister got into the entertainment industry
that we got to know stuff about his sister. He once said on Strong heart:”Its only when I became a celebrity then I got recognition from my mum”. When everyone else was laughing, I cried. There was a fan that went to Kona beans and talked to teuk’s mum about teuk learning Japanese. At that time, his mum had a face of disgust and said that if he is learning Japanese, he might as well just learn Mandarin properly. At that time, the fan was very happy that his mum said to learn Mandarin instead of Japanese(because she was a chinese fan)but she neglected the changes in his mum’s expression.

When his sister said she wants to go overseas to study, she went. When teuk’s family objected to him being a trainee, he used his tuition fees for train fares to go to and fro from the company behind his parents’ back. When his parents found out, he suffered lots of physical pain. Its only when Teuk insisted that his dad kept quiet and just looked at him.

Remember some time ago, on a variety show, there was a
question that asked who was the most rebellious child,
all the members pointed at teuk. Shindong acted out how he talked to his mum on the phone..
Mum: Hello~ Jungsoo-ya~
Teuk: I’m very busy right now~ I’m hanging up~

During the Singles magazine interview, teuk said if he
had kids in the future, he wants to become a good dad
because he was thirsty for dad’s love when he was younger so it would be good if his kids liked him in the future.

————————————————————–

Viettrans:

Sau khi xem chương trình 5000 câu hỏi (1 chương trình giải trí), bác sĩ nói rằng Leeteuk đã có 1 số chấn thương khi còn trẻ. Vào lúc đó, camera đã quay sang Heechul và trông anh có vẻ rất ngạc nhiên. Anh ấy nói rằng tất cả các thành viên không hề biết về điều này và tất nhiên chỉ có một mình Teuk biết. Tôi nghĩ rằng những chấn thương này liên quan đến 1 số chuyện mà Teuk ko muốn nhắc tới, nếu không, các thành viên khác đã biết về điều này.

Teuk không nhắc đến gia đình của mình (ngoại trừ bà ngoại). Từ khi mẹ của Teuk mở 1 cửa hàng bán cà phê và lúc đó chúng ta mới biết về mẹ anh ấy. Sau khi chị của Teuk tham gia vào ngành giải trí chúng ta mới biết về chị của anh ấy. Anh đã từng nói trên Strong Heart : “Cho tới khi tôi nổi tiếng, tôi mới nhận được sự công nhận từ mẹ.” Khi mọi người cười, tôi đã khóc. Có 1 fan đến Kona Beans và nói với mẹ Teuk về chuyện Teuk học tiếng Nhật. Vào lúc đó, mẹ của Teuk trông có vẻ không thích như vậy, bà nói nếu Teuk học tiếng Nhật, anh ấy nên học tiếng Quan Thoại thì tốt hơn. Và bạn fan ấy đã rất vui vì mẹ Teuk nói nên học tiếng Quan Thoại thay vì tiếng Nhật (cô ấy là fan Trung Quốc) nhưng cô ấy đã không để ý đến sự thay đổi trên khuôn mặt bà ấy.

Khi chị Teuk nói muốn đi du học, chị ấy đã đi. Khi gia đình Teuk phản đối anh trở thành 1 thực tập sinh, anh đã dùng tiền học phí và tiền đi xe lửa của mình vào việc này mà không cho cha mẹ biết. Khi gia đình anh biết được, anh đã phải chịu đựng nhiều trận đòn. Teuk khẳng định rằng cha anh chỉ im lặng và nhìn anh.

Hãy nhớ về khoảng thời gian trước đây, trong 1 chương trình tạp kĩ, có một câu hỏi đó là ai là đứa trẻ cứng đầu nhất, tất cả thành viên đều chọn Leeteuk. Shindong đã diễn lại hoàn cảnh khi mẹ Teuk gọi cho anh

Mom: Jungsu àh~~

Teuk: Con đang bận rồi, con cúp máy đây

Trong cuộc phỏng vấn của tạp chí Singles, anh đã nói nếu anh có con, anh muốn trở thành 1 người cha tốt vì anh đã không nhận được tình cảm của cha khi còn bé và nó thật tuyệt khi đứa trẻ thích anh.

 Cre: http://ww3.sinaimg.cn/large/68af8f55gw1dqw9qddw1jj.jpg

Engtrans: @Teukables

Viettrans: Snow @BCwithSJ13

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s